YIN JOOGA

Bliss Yoga

Rauhoittava tunti keholle ja mielelle. Joogaharjoitus on lempeää ja rauhallista. Harjoitus on erityisen suositeltava kiireestä ja stressistä kärsiville sekä kaikille meille fyysisen ja vaativan tekemisen vastapainoksi. Antaa mahdollisuuden syvään hellittämiseen ja koko keho-mieli järjestelmän tasapainottumiseen. Tunti tuo mukanaan autuaallisen ihanan ja rennon olon.

Järjestetään kerran kuussa Ma iltaisin.

Grounding Yin jooga

GroundingYin®- Joogahoito on ensimmäinen Suomessa kehitetty tuntikokonaisuus, jossa Yin joogan rentouttavimpiin ja restoratiivisimpiin asanoihin yhdistyy meridiaanien, eli energiakanavien, sekä akupisteiden käsittelyä kevyesti hieroen ja painellen ohjaajan toimesta. Joogahoidon tarkoituksena on aktivoida ja tehostaa energiankiertoa kehossa monipuolisesti.

Joogahoidon vaikutukset kestävät n. 1vrk, jonka aikana ei kannata tehdä mitään voimakasta vaan antaa kehon palautua ja hoitaa itseään rauhassa.

Asanoissa ollaan n. 5-10min, jonka aikana ohjaaja kiertää asiakkaita käsittelemässä.

Ryhmäkoko max 10 osallistujaa.

Kehoa ja mieltä rauhoittava henkilökohtainen harjoitus, jossa venytetään pitkäkestoisissa asennoissa syviä sidekudoksia ja ligamentteja. Tunnin jälkeen keho ja mieli tuntuu rentoutuneelta ja tyyneltä, joten rauhallinen Yin Jooga on erinomainen apu kiireiseen elämään, stressiin ja unettomuuteen.

Yin jooga

Yin jooga on rauhallista, paikalla oloon keskittyvää, selkää hoitavaa ja lannerangan liikkuvutta lisäävää.

Yin harjoituksessa lihakset pyritään rentouttamaan, jolloin vaikutetaan enemmän sidekudoksiin, lihaskalvoihin ja niveliin. Asentoja tuetaan yleensä erilaisilla apuvälineillä kuten bolsterilla, joogatiilellä tai joogaremmillä. 

Tärkeää on löytää asento, jossa on oikeasti hyvä olla apuvälineiden kanssa. Tämä tekee ulkoisesta asanoiden tekemisestä enemmän eheyttävän sisäisen harjoituksen.

Tunnilla tehtävät asanat ovat pitkäkestoisia lattiatasossa tehtäviä, joten se sopii erinomaisesti myös aloittelijoille ja "jäykille" henkilöille, mutta ei ole silti välttämättä helppo harjoitus.

Yin & Yang jooga

Tällä rennolla yhdistelmätunnilla nautiskellaan sekä yin tyylisestä harjoituksesta että sen vastakohdasta, dynaamisemmasta yang harjoituksesta. Yang tyylinen on yleensä rauhallisempaa flow/hatha joogaa.

Yin ja Yang täydentävät toisensa täydellisesti, joten tämä tunti on mukavan rento kokonaisuus! Saattaa sisältää hengitys- ja meditaatioharjoituksia sekä yoga nidra- tyylistä rentoutusta.

Sopii hyvin aloittelijoille ja ensikertalaisille.