October 08, 2020

Ilmajooga+äänimaljat

Tule rauhoittumaan ja rentoutumaan lempeän dynaamisen ilmajoogaharjoituksen ja äänimaljojenm parissa Pe 9.10. klo17-19:00 (39€).

Harjoitus johdattaa sinut tietoiseen läsnäoloon, lempeään ja hyväksyvään harjoitukseen ilmajoogakankaan kanssa.
Harjoitus etenee rauhallisesti, kehoa ja mieltä lempeästi availlen ja myös vahvistaen. Löydät pituutta selkärankaan, avaat tukkoisia kohtia kehossasi ja tulet vahvistamaan ja tukemaan keuhkojesi hyvinvointia erilaisilla yläkehoa avaavilla liikkeillä.

Ilmoittaudu mukaan: info@yogastudiomikkeli.fi

September 19, 2020

YIN jooga "maraton" 2,5h

YIN JOOGA "MARATON"
Su 20.9. klo17:30-20:00

39€

Matkaamme luonnon tahtia ja syyskuun loppu luo meille mahdollisuuden hidastaa ja kääntyä kohti sisintä.
Alkaa siis olla aika kaivaa viltit ja villasukat esiin ja nauttia hiljaisuudesta sekä siitä kumpuavasta viisaudesta.

Tehdään yhdessä kehoa ja mieltä rauhoittava henkilökohtainen harjoitus, jossa venytetään pitkäkestoisissa asennoissa syviä sidekudoksia ja ligamentteja. Harjoitus sisältää useita rauhallisia yin asanoita välineistä tukea saaden sekä niiden avulla harjoitusta pehmeästi syventäen
Yin jooga on rauhallista, paikalla oloon keskittyvää, saat luvan vain olla ja hellittää ja heittää stressit ja kiireet pois.

Sitovat ilmoittautumiset:
info@yogastudiomikkeli.fi

June 29, 2020

Haluaisitko oppia ilmajoogan perusteet tai haaveiletko kenties ehkä ilmajoogatuntien ohjaamisesta tulevaisuudessa? 

Nyt voit käydä ilmajooga ohjaajan perus-/alkeistason kurssikokonaisuuden kauttamme etäopiskeluna, näin et ole sidottuna aikaan etkä paikkaan - opiskelet kun sinulle parhaiten sopii.

Oppimisen tueksi saat kattavan videokirjaston harjoituksineen sekä kuvallisen manuaalin sekä opettajan etätuen.

April 02, 2020

NETTIJOOGA.FI

Avasimme uuden sivuston kotijoogaharjoitusta varten.

www.nettijooga.fi

March 04, 2019

Tankotanssin peruskurssi/ Maaliskuu

Maaliskuussa järjestetään vuoden 2019 ensimmäinen 4 kerran tiiviskurssi tankotanssin perusteista. 4 x TIIVISKURSSI:

Ti 5.3. 18-19

Ti 12.3. 18-19

Ti 19.3. 18-19

Ti 26.3. 18-19.00

Huomioithan, että ilmoittautuminen on kaikkiin päiviin, sillä ne muodostavat kurssikokonaisuuden!

Peruskurssi ei edellytä aikaisempaa kokemusta tankotanssista tai akrobatiasta. Tankotanssin peruskurssilla käydään läpi turvallisen harjoittelun tekniikkaa ja tutustutaan tangon käyttöön osana treeniä sekä harjoitellaan helppoja perusliikkeitä. Kurssilla tehdään myös mahdollisesti pääalaspäin kääntymisiä (inversioliikkeitä).

February 09, 2019

RENGATRAPETSIN PERUSKURSSI

RENGASTRAPETSIN ALKEET

Su 10.2.2019 klo11-13

Tällä alkeistason tiiviskurssilla tutustutaan sirkuksesta tuttuun välineeseen rengastrapetsiin, jonka avulla harjoitellaan helppoja akrobaattisia liikkeitä ja asentoja, siten että yhden renkaan jakaa kaksi osallistujaa.
Käymme läpi rengastrapetsin perusteita ja turvallista suoritustekniikkaa; renkaalle nousut, laskeutumiset, peruspidot sekä monia perusasentoja.

Tämän workshopin jälkeen voit osallistua viikoittaisille rengastrapetsin tunneille Studiollamme.

Workshopin ohjaa Jenna Joutsenjärvi-Varis


Hinta 35€

June 05, 2018

RENGASTRAPETSI Alkeiskurssit

RENGASTRAPETSI Alkeiskurssit Ke 6.6 17-19:30 ja La 16.6. 11-13:30

Käymme läpi rengastrapetsin perusteita ja turvallista suoritustekniikkaa. Kurssi sisältää lämmittelyn, rengasharjoittelun lihaskunto- ja tekniikka-osuuden sekä palauttavat loppuvenyttelyt. Kurssi on sopiva kaikile rengastrapetsista kiinnostuneille vasta-alkajille sekä jo hieman kokemusta omaaville. Aiempaa kokemusta ei kuitenkaan vaadita. Ikäraja 15v.

Hinta 39€

Ilmoittautuminen ennakkomaksulla verkkokauppamme kautta:

https://holvi.com/shop/yogastudiomikkeli/section/workshopitkurssit/

January 26, 2018

RENGASTRAPETSI JA TANKOTANSSIN WORKSHOPIT

Imatralta saapuu Noora Kähkönen vetämään kaksi mahtavaa workshoppia!

La 27.1. klo11-13 rengastrapetsin alkeet ja klo14-16:30 tankotanssin jatkotason workshop.

RENGASTRAPETSI WORKSHOP:

Käymme läpi rengastrapetsin perusteita ja turvallista suoritustekniikkaa. Kurssi sisältää lämmittelyn, rengasharjoittelun lihaskunto- ja tekniikka-osuuden sekä palauttavat loppuvenyttelyt. Kurssi on sopiva kaikile rengastrapetsista kiinnostuneille vasta-alkajille sekä jo hieman kokemusta omaaville. Aiempaa kokemusta ei kuitenkaan vaadita.

TANKOWORKSHOP:

Temppukomboja ja pyörähdyksiä sekä akrobaattisia elementtejä staattisella tangolla. Kurssilla tehdään huolelliset alkulämmittelyt ja vahvistetaan hartiarengasta, lihaskunto- ja tekniikka-osuudet sekä palauttava loppuvenyttely. Kurssi sopii kaikille jo tankotanssista hieman kokemusta omaaville, ei kuitenkaan ensikertalaisille.

January 19, 2018

JOOGAN PERUSKURSSI TAMMIKUUSSA

Rakenna vahva ja vakaa pohja joogaharjoituksellesi tällä alkeiskurssilla.

Tiiviskurssilla opit kourallisen joogan perusasentoja (mm. seisoma-asanat, eteen- ja taaksetaivutukset, kierrot..) ja saat yksilöllistä ohjausta jooga-asentojen turvallisessa tekniikassa sinun kehollesi sopivalla tavalla. Tutkimme asanoita ryhmässä ja itsenäisesti keskustellen ja oivaltaen, etsimme rauhassa oikeita linjauksia sekä liikumme hitaasti antaen hengitykselle tilaa liikkeessä tunnustellen sitä kautta myös hieman flow joogaa.

Perehdymme myös mielenkiintoiseen, tuhansia vuosia vanhaan filosofiaan joogan taustalla, joka luo perustan nykyaikaiselle joogaharjoitukselle.

Jooga elämäntapana, oikea harjoitusasenne ja sitä tukevat opit tulevat tutuiksi sekä tutustumme myös harjoitusta tukeviin erilaisiin apuvälineisiin, pranayamaan (hengitysharjoituksiin) ja meditaatioon.

 

Tämä alkeiskurssi on kattavan ymmärryksen luova kivijalka, josta on hyvä lähteä luomaan omaa joogaharjoitusta. Kurssista saat itsellesi materiaalia kotiharjoitusta varten, mutta myös omat muistiinpanovälineet hyvä ottaa mukaan!

Sopii sekä aloittelijan ensimmäiseksi että kokeneemman joogin perusharjoitukseksi syventämään joogatietämystä. Jooga on parhaimmillaan syväluotaava, eheyttävä ja opettava tutkimusmatka itseen ja omaan kehoon. Tervetuloa matkalle mukaan! 😊 Voit tulla kurssille juuri sellaisena kuin olet riippumatta iästäsi, koostasi tai kunnostasi.

Kurssin aikataulu:

La 20.1. klo10-13 – VÄLISSÄ 1h LOUNASTAUKO - 14-16:30

Klo10-13 teoriaa + perusasanat ja niiden keholliset linjaukset.

Klo14-16:30 asana+joogafilosofia+historia

**Hinta 70€ (EarlyBird hinta 60€ VAIN Pe22.12. asti)

December 02, 2017

YIN MARATON 3h

Kehoa ja mieltä rauhoittava henkilökohtainen harjoitus, jossa venytetään pitkäkestoisissa asennoissa syviä sidekudoksia ja ligamentteja. Yin jooga on rauhallista, paikalla oloon keskittyvää, saat luvan vain olla ja hellittää. 3h harjoitus sisältää rauhallisia yin asanoita välineistä tukea saaden sekä niiden avulla harjoitusta syventäen. Sukellamme kohti syvältä sisältämme korjaavaa ja voimaannuttavaa harjoitusta. Opimme, ettei epämukava ole aina huono asia vaan siitä voi ammentaa itselleen paljon opittavaa. Päätämme harjoituksen ihanaan pitkään savasanaan.

 

Otathan mukaan myös pitkähihaista vaatetta ja villasukat. Sopii ensikertalaisille erinomaisesti.

November 18, 2017

ILMAJOOGA Yin&Yang 2,5h

Herkullisen ihana n.2,5h aerial joogan workshop, jossa yhdistetään toistensa vastakohdat Yin (venyttävä) ja Yang (voimakas) toisiaan tukevaksi harjoitukseksi kankaan kanssa.

Alun avaavasta Yin rauhasta lähdetään etsimään lämpöä ja kannattelevaa Yang voimaa harjoitukseen. Vahva Yang saattaa meidät Yinin maailmasta kohti mm. kehoa puhdistavia kiertoja ja rauhallisia, tuettuja taaksetaivutuksia parin kanssa sekä ylösalaisin riippuvia asentoja. Pysähdymme myös tutkimaan asanoita matolla sekä parin kanssa löytääksemme harjoitukseen syvyyttä ja ymmärrystä. Lopussa viimeistelemme harjoituksen tuudittaen itsemme hengitysharjoituksen kautta shavasanaan.

Workshop sopii jo ilmajoogaa harrastaneille ja Aerial Syventävä workshopin käyneille. Ei ensikertalaisille.

Ilmoittautuminen ennakkomaksulla verkkokaupasta -2€ alennuksella tai

Su 5.11. alkaen varausjärjestelmän kautta: www.varaaheti.fi/yogastudiomikkeli

October 28, 2017

PERHEJOOGA

Huipentuuko teidän perheessänne syyslomaviikko riemukkaasti perhejooga workshopissa?

Sunnuntaina 29.10. vaalitaan yhdessäoloa, naurua ja rentoutumista kaksituntisen joogakimaran merkeissä. Perhejooga workshop tarjoaa lapselle ja aikuiselle mahdollisuuden harrastaa joogaa yhdessä ja sitä kautta syventää läheisyyttä, kommunikaatiota, luottamusta ja yhteyttä toisiinsa.

Perhejooga workshopissa teemme hyväntuulisia harjoituksia joogamatolla sekä ilmajooga kankaan kanssa ilman suorittamisen paineita ja kiirettä. Tässä workshopissa sekä lapsi että aikuinen saavat yhtäläisen joogaharjoituksen, joka päätetään ihanan rentouttavaan päähierontaan.

Luvassa on mukavaa kiireetöntä yhdessäoloa Susannan lempeässä ohjauksessa.

Perhejooga workshop on mukava tapa aikuiselle ja lapselle viettää aikaa yhdessä. 

Aiempaa kokemusta joogasta ei tarvitse olla, olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet.

 

Lapsen suositusikäraja 6-12v.

Hinta 39€/pari (1aikuinen+1lapsi)

Tule joogaamaan yhdessä, sillä yhdessä tekeminen on hauskaa!

September 08, 2017

JOOGAN PERUSKURSSI

Tervetuloa joogan peruskurssin pariin!

Mainio kokonaisuus joogaa aloitteleville tai jo kokeneemmille joogajille syventämään harjoitusta.

KURSSI OHJELMA:

La 9.9 klo 10-12.30 Klassikkoasanat ja vartalon linjaukset

Välissä 1h lounastauko

La 9.9 klo 13:30-16.00 Joogafilosofia ja jooga elämäntapana.

10-12:30

Perustekniikat ja linjaukset Syvennytään joogan klassikkoasanoiden tekniikoihin ja vartalon linjauksiin. Vartalon huolelliset linjaukset helpottavat asanan löytämistä ja tekevät asanoista samalla voimakkaampia, vakaampia ja helpompia. Workshopissa keskitytään erityisesti klassikkoasanoihin kuten esim. sotureihin, koiriin, taivutuksiin, kiertoihin. Niiden syvä oivaltaminen tukee myös muiden jooga-asanoiden tekemistä. Workshopissa riittää opittavaa ja syventämistä kokeneille harrastajille ja se tarjoaa aloitteleville hyvän perustan joogan harjoittamiselle.

13:30-16

Joogafilosofiaa ja jooga elämäntapana Tutustutaan joogan mielenkiintoiseen, tuhansia vuosia vanhaan taustafilosofiaan. Mitä ovat yama ja niyama ja millainen on jooginen ruokavalio. Pohditaan kuinka voin itse hyödyntää joogan teoriapohjaa tässä ajassa ja omassa käytännön elämässä.

Koko kurssi yhteensä 55€, yksittäiset osiot 35€

Ohjaaja: Eeva Ojalehto

Paikka: Yoga Studio Mikkeli Porrassalmenkatu 6 50100 Mikkeli

ILMOITTAUTUMINEN:

https://holvi.com/shop/yogastudiomikkeli/section/workshopitkurssit/

August 11, 2017

JoogaBrunssi La 12.8.

Lauantaina 12.8.2017 nautiskellaan toisen kerran JoogaBrunssia Mikkelissä!

Aamulla klo9 aloitamme päivän joogaten joko ulkona Mikkelipuistossa sään salliessa, tai sateisella säällä Greenerissä sisällä (Pursialankatu 5).

Joogan ohjaa Jenna Joutsenjärvi.

Jooga n. 75min (klo9-10:15) jonka jälkeen yhdessä nautiskellaan herkullinen ja monipuolinen brunssi, josta löytyy mm. kookosbanaanipuuroa, chiapuddingia, croisantteja, hedelmiä, vihanneksia, mehuja, kahvia... Varmasti jokaiselle sopivaa ja maukasta!

Tämän miniretriitin hinta on 34,50€ sisältäen joogan ja brunssin.

Paikkoja rajattu määrä, joten ennakkoilmoittautuminen viimeistään Pe 11.8. mennessä: info@yogastudiomikkeli.fi tai www.varaaheti.fi/yogastudiomikkeli

Maksut paikan päällä, joten sarjakorttejamme ei voi käyttää tässä tapahtumassa.

May 07, 2017

MEDITATION HEAVEN

Uusi tunti lisää tarjontaamme!

Ma 8.5. alkaen, joka toinen viikko, klo19-20 MeditationHeaven.

Meditation Heaven tunnilla tutustut ja pääset kokeilemaan erilaisia ja eripituisia meditaatioharjoituksia. Se tarjoaa loistavan mahdollisuuden aloittaa meditaation harrastamisen sekä syventää oma harjoittamistasi. Tunnin aikana tehdään luovasti myös muita harjoituksia joiden tavoitteena on tukea meditaatiota.

Tutustut mm. hengitysharjoituksiin, rentoutumiseen, mudriin ja mantroihin.

Tunnit tuovat mukanaan iloa, rauhaa ja sekä kokemuksia yhteisöllisyydestä.

Meditation Heaven soveltuu sekä vasta-alkajille, että jo kokeneille meditoijille.  

Harjoitukset ohjaa Eeva Ojalehto

MeditationHeaven- tunnit hinnoitellaan 60min joogatunnin mukaisesti, 10€/kerta.

April 16, 2017

2h LEMPEÄ ILMAJOOGA

Pääsiäisenä 17.4. klo12-14 luvassa 2h ihanaa hemmottelua Susannan ilmajoogassa!

Workshop aloitetaan rauhallisesti, kehoa ja mieltä lempeästi herätellen ja vahvistaen. Jooga silkin kannattelemana etenee pehmeästi ja rauhallisessa tahdissa liikkeestä toiseen. Sinulla on aikaa tutkia, tunnustella ja olla vahvasti läsnä juuri siinä hetkessä harjoituksessasi.
Ehkäpä löydät pituutta selkärankaan, avaat jumiutuneita ja tukkoisia kohtia kehossasi sekä annat aineenvaihdunnallesi hyvän kevät boostauksen ilmajoogan ansiosta.

Tämä 2h workshop sisältää myös n. 30min syvärentoutuksen/ mindfullness osuuden, joka auttaa tarkastelemaan sisäistä maailmaasi sekä ajatuksiasi että tunteita lempeän hyväksynnän kautta. Hellittäminen kiireestä, suorittamisesta ja stressistä helpottuu. Kankaan keveässä syleilyssä on helppo rentoutua, voimaantua ja vaikka torkahtaa hetkeksi levollisena.

Sopii erinomaisesti ensikertalaiselle. Tässä workshopissa emme tee pääylösalaisin olevia asentoja.

HUOM!
Sitova ilmoittautuminen ja osallistumismaksu ennakkoon VAIN verkkokaupan kautta.
https://holvi.com/shop/yogastudiomikkeli/section/workshopitkurssit/

February 20, 2017

MIESTEN JOOGA

Pian alkaa vain miehille suunnatut joogatunnit! 
Matalankynnyksen rento joogakurssi alkaa 21.helmikuuta ja sisältää yhteensä 8 harjoituskertaa.

Jooga on tuhansia vuosia vanha itsehoitomenetelmä, joka on aikoinaan ollut vain miehille sallittua. Joogan tarkoituksena on vapauttaa sekä kehon että mielen kireyksiä ja jännityksiä, tällaista harjoitusta tarvitsevat niin naiset kuin miehetkin. 

Nykyään joogaryhmissä usein valtaosa osallistujista on naisia, vaikka miehetkin ovat erittäin tervetulleita! Vallitsevaa tilannetta tasapainottamaan miehille on tulossa oma joogaryhmä, joka kokoontuu kahdeksan peräkkäistä tiistai-iltaa.

Miesten joogassa karistetaan joogaharjoitukseen ja omaan kehoon liittyviä ennakkoluuloja. Tunneilla huolletaan sekä kehoa että mieltä yksinkertaisilla, rauhallisilla mutta tehokkailla harjoituksilla, jotka luovat vetreyttä, liikkuvuutta, voimaa, tasapainoa ja rentoutta. 
Joogassa ei tarvitse olla valmiiksi notkea tai voimakas, nämä kehittyvät ajan kanssa harjoituksen myötä. Yleensä miehiltä löytyy voimaa jo valmiiksi, joka usein näyttäytyy kehon jäykkyytenä ja kireyksinä. Joogaharjoitus tuo kehoon tasapainoa, joten voiman rinnalle luodaan liikkuvuutta ja venyvyyttä.

Kaikki miehet ovat tervetulleita ryhmään iästä ja kunnosta riippumatta! Ei kilpailua, vaan keskittymistä omaan hyvinvointiin.

Voit osallistua, vaikka vain kerran tai kaksi, mutta suurimman hyödyn saat kun käyt kaikki 8 kertaa. Mikäli sitoudut kaikkiin harjoituskertoihin, voit lunastaa ne itsellesi edullisimmin ennakkomaksulla verkkokaupan kautta vain 69€ (norm. 80€). Yksittäiset harjoituskerrat 10€.
Verkkokauppaan: 
https://holvi.com/shop/yogastudiomikkeli/product/44744ad00176f6b68976ed1cd2e104d5/

Suosittelen sinua tekemään aina ilmoittautumisen tunnille, sillä se motivoi ja sitouttaa sinua harjoitukseesi.
Ilmoittautuminen 7.2 alkaen varausjärjestelmästä: www.varaaheti.fi/yogastudiomikkeli 

Paikka: YOGA STUDIO Mikkeli, Porrassalmenkatu 6
Ohjaaja: Jenna
Joogatunnille tarvitset mukaasi mukavan asun (t-paita/pitkähihainen, shortit/verkkarit), juomapullon ja pikkupyyhkeen

January 06, 2017

SYNTTÄRIHUUMAA

YOGA STUDIO Mikkeli täyttää vuoden!

Tule juhlistamaan tätä kanssamme koko viikon verran!
Studion 1v synttäreitä vietetään Ma 9.1. - La 14.1.2017.

** Synttäriviikolla Ma 9.1.-To 12.1. joogatunnit 9€.

** Synttäriviikon ajan kaikki apuvälineet (joogamatot, blokit, bolserit, vyöt, mattosprayt, kassit, korut) ovat -15%!

** VAIN synttäriviikolla myynnissä 5x sarjakortti joogatunneille 49€! (arvo jopa 75€, voimassa 3kk ostohetkestä)

** Pe 13.1. Joogajamit klo18-20 (18€)…

** La 14.1. AVOIMET OVET Studiolla klo10-17

AIKATAULU:
Klo10:00-10:45 Aerial Lempeä- jooga 45min (Suski)
Klo 11-12 Avoimet ovet
Klo 12:15-13:00 Hatha- jooga 45min (Eeva)
Klo 13-14 Avoimet ovat
Klo 14:15-15 Flow- jooga 45min (Jenna)
Klo 15-17 Avoimet ovet

Joogatunneille ei ilmoittautumisia/ ennakkovarauksia.
Aerial Lempeä- tunnille 12 ensimmäistä mahtuu mukaan!

Tarjolla teetä, raakakakkuja, kuplivaa, naurua ja iloa...
LazyDog shopin edustaja Teija esittelemässä TonoaTono-joogahousuja ja Sanuk- sandaaleita tarjoushinnoin,
joogavälineitä -15%,
vain La 14.1. myynnissä sarjakorttit -10% (ei Anytime).
Myynnissä myös erikoishintainen 5x sarjakortti kaikille tunneille 49€.

Tervetuloa ystäväsi kera ilmaisille joogan näytetunneille tai piipahda tekemään tarjouslöytöjä ja juhlimaan Studion 1v synttäreitä kanssamme!

HUOM! Joogatuntien aikana Studion ovet ovat suljettuina rauhoittaaksemme Studiotilan vain joogaharjoitusta varten.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA! ♥

-Jenna, Eeva, Suski

December 14, 2016

PIKKUJOULUT

Vietämme YOGA STUDIO Mikkelissä pikkujouluja To 15.12. klo17-19:30! 

Luvassa kamujoogaa, pipareita, raakakakku herkuttelua, myös pakettiarvonta eli ehkäpä onnetar suosii ja saat pukinkonttiin täydennystä ;)

Paljon hauskaa yhdessäoloa joogaten!  Tule yksin tai ystäväsi kanssa :)

Kamujoogassa harjoitellaan lempeitä jooga-asanoita parin avustuksella. Kamujooga on mainio tapa tukea ja saada tukea venyttävissä jooga-asanoissa sekä asentojen ja liikkeiden tekeminen yhdessä on hauskaa!

Nauru pidentää elinikää, joten täällä nauretaan ja pidetään hauskaa! ☺

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta joogasta,

riittää kun tulet avoimella mielellä tonttuilemaan joogaten.

Nämä ovat ne terveellisemmät pikkujoulut, joten kannattaa tulla mukaan, erittäin hyvää vastapainoa kaikelle muulle pikkujouluilulle ;)

Hinta 10€/hlö

Ilmoittaudu: www.varaaheti.fi/yogastudiomikkeli

tai varmista paikkasi verkkokaupan kautta:

HOLVIsta

December 03, 2016

YIN jooga "maraton" 4.12.2016

Anna itsellesi ihana ja rentouttava superpitkä yin joogaharjoitus!

Sunnuntaina 4.12. klo17-19:30 nautitaan sekä kehoa että mieltä rauhoittava henkilökohtainen harjoitus, jossa venytetään pitkäkestoisissa asennoissa syviä sidekudoksia ja ligamentteja luoden tilaa eripuolille kehoa ja vapautetaan kehon eri meridiaanilinjojen mahdollsiia energiatukkeumia.

Yin jooga on rauhallista, paikalla oloon keskittyvää, saat luvan vain olla ja hellittää. Harjoituksen aikana ei pidä suorittaa vaan saat keskittyä vahvasti oman kehon tuntemuksien kuunteluun ja hengityksen tarkkailuun.

2,5h harjoitus sisältää rauhallisia vahvoja asanoita, meditaation ja hengitysharjoituksen. Harjoituksessa käymme koko kehon läpi, erityisest…i avaamme lantion ja alaselän aluetta. Päätämme harjoituksen ihanaan pitkään savasanaa.

Otathan mukaan myös pitkähihaista vaatetta ja villasukat.

Aloittelijoiden on helppo tulla mukaan, sillä liikkeet ovat helppoja, ja niitä voi säädellä oman notkeuden ja kunnon mukaan saatavilla olevien apuvälineiden avustuksella.

SU 4.12. klo17-19:30
YOGA STUDIO Mikkeli
Hinta 25€

ILMOITTAUDU:

https://holvi.com/shop/yogastudiomikkeli/product/6e90919ccc9996e5f56f003d662d7331/

November 04, 2016

AERIAL EDISTYNEET WORKSHOP

WORKSHOP - AERIAL JOOGA EDISTYNEET "flips and tricks" LAUANTAINA 5.11. KLO11-13!

Edistyneemmille ilmajoogan harrastajille 2h vaativampia asanoita, siirtymisiä ja haastavampia inversioita, joita ei välttämättä perustunneilla tehdä. Haastetta ja hauskuutta luvassa!

 

Harjoituksen alkuun valmistelemme ja lämmitämme kehoa asteittain kohti haastavampia liikkeitä. Teemme kieppejä, ylösalaisin olevia asentoja ja "temppuja", joten tämä workshop painottuu enemmän aerial temppuiluun. Harjoitus päättyy ihanan levolliseen ja rauhalliseen loppurentoutukseen kankaan sisällä. Suosittelen, että Aerial joogan perusteet- workshop on käytynä!

September 12, 2016

UUSIA OHJAAJIA!

YOGA STUDIO Mikkelissä on syksyn myötä aloittanut kaksi uutta joogaopettajaa.

Ihastuttava ja lämminhenkinen Eeva Ojalehto ohjaa 90min hathajoogaa maanantaisin klo17-18:30.

Energinen ja sydämellinen Susanna Luntinen ohjaa hathajoogaa, flow joogaa sekä ilmajoogaa mm. keskiviikko iltaisin.

Tarkemmat viikottaiset ohjausajat löydät aina varauskalenterista www.varaaheti.fi/yogastudiomikkeli

July 11, 2016

ILMAISTA PUISTOJOOGAA

Tekisikö mielesi joogailla myös tänä kesänä Mikkelissä ulkona kauniissa miljöössä, raikkaassa ilmassa, leppoisassa tunnelmassa täysin ILMAISEKSI?

Heinäkuussa se on mahdollista!
SUP Saimaa & Yoga Studio Mikkeli järjestää ilmaista puistojoogaa heinäkuussa kahtena tiistaina Mikkelissä, Mikkelipuistossa.

Tule mukaan nauttimaan joogasta:
Ti 12.7. klo17-18
Ti 19.7. klo17-18

Joogaharjoitus kestää tunnin ja sopii vasta-alkajista pidempään jooganneille. Otathan oman alustan/ joogamaton mukaan.
Mattoja ostettavissa myös 29€ hintaan.

Joogatunnit perustuvat Vinyasa Flow joogaan, joka on dynaaminen harjoitus, jossa kehon liikkeet ja asanat yhdistyvät toisiinsa hengityksen johdattamana.
Vinyasa Flow jooga synnyttää lämpöä kehossa, kehittää voimaa ja lisää kehon liikkuvuutta sekä auttaa parantamaan ryhtiä.

HUOM!

Tunneilla säävaraus, sadesäällä tunti perutaan.

June 01, 2016

KESÄ 2016

YOGA STUDIO Mikkeli ei ole luonut erillistä kesäaikataulua, vaan joogatunnit pyörivät normaalisti pienillä viikottaisilla muutoksilla. 

Varauskalenteri siirtyy ensi viikosta alkaen nykyisestä 3 viikon syklistä lyhyempään 2 viikon varausrytmiin, jotta voidaan nopeammin reagoida säämuutoksiin ja siirtää joogatunteja ulos aurinkoon/ järjetää toivomianne ulkoilma workshoppeja.

Muistathan, että ajantasaiset tunnit löytyvät aina varauskalenterista www.varaaheti.fi/yogastudiomikkeli
Mikäli kesällä jokin viikkotunti siirretään poikkeuksellisesti ulos, ilmoitetaan siitä ilmoittautuneille suoraan sekä tiedotetaan YOGA STUDIO Mikkelin fb- sivulla.

May 04, 2016

2,5h herkullinen aerial workshop

Herkullisen ihana 2,5h aerial jooga workshop jossa yhdistetään sekä yin ja yang harjoitus kankaan kanssa.

 

HIP HIP HORRAY Lantion tiukkuus ja alaselän ongelmat vaivaavat yhtä sun toista mahdollisesti aiheuttaen liikeratojen suppeutta ja vaivaa. Workshopin alussa Aerial jooga yin harjoituksessa lähestytään rauhallisen hitaasti lantion alueen avaamista, kireyksiä poistaen ja vapauttaen, kuorien kehoon kertyneitä energiatukoksia.

 

SUPER FLY Rauhallisen Yinin jälkeen siirrymme kohti liikkuvampaa Yang osiota. Harjoituksessa hyödynnämme yin osion lantion alueen avauksia dynaamisemmissa yang asanoissa, muodostaen lämpöä ja liikkuvuutta kehoon, vahvistaen koko kehoa monipuolisesti inversioita unohtamatta. Osa asanaharjoituksesta tehdään perinteisesti lattialla, osittain aerial kankaassa tai kokonaan leijuen.

 

Harjoitus auttaa avaamaan sekä kehoa että mieltä ja löytämään vapauden tunteen lentäen kankaan avulla. Tämän ilmajooga harjoituksen jälkeen keho on varmastikin löytänyt uutta liikkuvuutta ja eloa lihaksiin.

 

Workshop sopii jo ilmajoogaa harrastaneille ja aerial joogan perusteet workshopin käyneille.

 

AIKA:

To 5.5.2016 klo14-16:30

 

PAIKKA:

YOGA STUDIO Mikkeli

Porrassalmenkatu6

 

HINTA: 40€

March 18, 2016

YOGA STUDIO Mikkelin uutiset

YOGA STUDIO Mikkelin juniorijooga 8-12 vuotiaille La 19.3.2016 klo11-12

 

https://www.facebook.com/events/186490108388555/

 

Ilmoittautuminen varausjärjestelmään www.varaaheti.fi/yogastudiomikkeli

 

 

YOGA STUDO Mikkelin uutiset

YOGA STUDIO Mikkeli viettää avajaispäivää La 9.1.2016!

 

Avajaispäivän aikana pääset tutustumaan Studion tunnelmallisiin tiloihin ja osallistumaan ilmaisille näytetunneille. Tarjolla on myös terveellistä herkkua, raakakakkua teen kera. 

Avajaisissa paikalla on myös LazydogShop! Ihanan värikkäät ja upeiden kuosien TonoAtono kompressio- legginssit esittelyssä. Voit tutustua mallistoon, löytää suosikkisi ja tehdä ostoksia sillä tarjouksiakin on luvassa! :)

Avajaispäivän aikana on mahdollisuus osallistua arvontaan, jossa jaossa 1kpl 10x kortti 90min joogatunneille (arvo 115€)!

 

Avajaisten näytetunnit täytetään saapumisjärjestyksessä, ei ennakkovarauksia! :)

Huomioithan ystävällisesti, että Flow & Yin tunneille mahtuu 20 hlöä ja Aerial- tunneille 10 hlöä.

Joogamattoja on rajattu määrä vapaaseen käyttöön, mutta studiolta voit ostaa oman maton hintaan 29€ tai avajaistarjouksen, joka sisältää 10x kortin 60min tunneille+ joogamaton vain 79€! 

Maksuvälineenä käy käteinen, pankki- ja luottokortit, Smartum-setelit ja Sporttipassi.

 

La 9.1.2016 AVAJAISPÄIVÄN AIKATAULU:

 

Klo10-11:00 Avoimet ovet

Klo 11-11:45 Lempeä aerial flow- jooga 45min

Klo 12-13:30 Avoimet ovet

Klo 13:45-14:30 Pehmeä flow- jooga 45min

Klo 14:45-15:30 Rentouttava yin- jooga 45min

Klo 16-16:45 Rauhoittava aerial yin- jooga 45min

Klo 17-18 Avoimet ovet

 

HUOM! Joogatuntien aikana Studion ovet ovat suljettuina rauhoittaaksemme tilan harjoitusta varten.

 

Tuntikuvaukset löytyvät YOGA STUDIO Mikkelin nettisivuilta. Huomioitavaa on, että Aerial- jooga ei sovellu raskaana oleville tai korkeasta verenpaineesta kärsiville.

 

TERVETULOA! 

<3 Jenna

 

www.yogastudiomikkeli.fi

Porrassalmenkatu 6, 50100 Mikkeli

Please reload