USEIN KYSYTTYÄ

"Voinko osallistua joogatunnille vaikka en olisi koskaan ennen joogannut?"

- Tottakai voit! Suosittelen aloittamaan hatha joogasta, tai ihanan rauhallisesta Yin tunnista tai Yin&Yang tunnista. Yoga Studio Mikkeli järjestää myös joogan alkeiskursseja sekä workshoppeja, jotka ovat hyviä hetkiä aloittaa jooga. Kurssit ja workshopit ilmoitetaan Studion FB sivuilla, sekä Uutiset- välilehdellä.

 

"Minulla on välilevyn pullistuma ja selän kanssa muutenkin ongelmia, onko joogaaminen turvallista?"

- Suosittelen keskustelemaan asiasta aina ensin hoitavan lääkärin kanssa, joka kertoo lääketieteellisen näkökulman asiaan. En suosittele joogaamista akuutin vaivan kanssa, vaan vasta sitten kun tilanne on rauhoittunut. Monille selkävaivaisille jooga on tuonut helpotusta ja apua kiputiloihin.

 

"En ole luonnostaan notkea, uskallanko tulla joogatunneille?"

- Tietenkin, tervetuloa! Harva meistä on luonnostaan kovin notkeita, mutta se on asia jota voi kehittää ja ylläpitää. Erityisesti Yin jooga on liikkuvuutta ja venyvyyttä kehittävä joogamuoto, Hatha jooga on yleensä rauhallista ja aloittelijoille sopivaa joogaa. Voit katsoa tarkemmat joogatuntien kuvaukset Tuntitarjonta- osiosta.

 

"Mitä minulla pitää olla mukana tullessani Yoga Studio Mikkelin joogatunneille?"

- Mukavat joustavat urheilu-/joogavaatteet sekä juomapullo, villasukat ovat mukava lisä loppurentoutukseen. Tunneilla voit käyttää omaa joogamattoasi, mikäli sinulla on sellainen. Suosittelemme säännöllisesti joogassa kävijöitä hankkimaan oman joogamaton.

Studiolla on asiakkaiden käytössä veloituksetta lainaksi joogamattoja sekä muita tunneilla käytettäviä apuvälineitä kuten blokkeja, blostereita ja vilttejä.

Tule avoimella mielellä, juuri sellaisena kuin olet <3

Huomioithan, että studiotiloissamme ei ole suihkua!

 

"Miten ilmoittaudun tunneille?"

- Tunneille ilmoittautuminen tapahtuu varauskalenterin kautta, tällöin varmistat paikkasi tunnilla. Flow ja Yin ja Hatha tunneille voi toki tulla myös suoraan ilman erillistä ilmoittautumista, tunneille on aina muutamia drop-in paikkoja. 

ILMOITTAUTUMINEN ON KUITENKIN TOIVOTTAVAA, SILLÄ JOS TUNTI JOUDUTAAN PERUMAAN ÄKILLISEN ESTEEN VUOKSI, TAVOITETAAN SINUT VARAUSKALENTERIN TIETOJEN KAUTTA!

HUOM! Aerial tunneille on tehtävä aina varaus netin varauskalenterin kautta www.varaaheti.fi/yogastudiomikkeli!

 

"Mitä pitää huomioida tullessani Aerial tunnille?"

- Suosittelen pukeutumista polvitaipeet peittäviin joustaviin, napakoihin housuihin sekä urheiluun sopivaan pitkähihaiseen tai 3/4 hihaiseen napakkaan paitaan. Olisi hyvä, jos vaatteissasi ei olisi esim. vetoketjuja.

Otathan korvakorut ja muut terävät korut pois ennen tunnille tuloasi, jotta ne eivät vahingossa tartu kankaaseen kiinni. 

Olethan lukenut vastuuvapautuskaavakkeen ennen tunnille tuloasi.

Ilmajoogaa ei suositella raskaana oleville, ja vasta 3kk synnytyksen jälkeen.

"En ehdi ihan tunnin alkuun, pääsenkö joogatunnille mukaan hieman myöhässä?"

- Valitettavasti et pääse. YOGA STUDIO Mikkeli avaa ovensa n.20min ennen joogatunnin alkua ja ovet suljetaan muutamaa minuuttia ennen joogasalin rauhoittamiseksi. Huolehdithan siitä, että olet ajoissa paikalla, sillä myöhästyneitä ei valitettavasti oteta mukaan, jos ovet ovat jo kiinni. Olemalla ajoissa kunnioitat myös muita joogaajia. NAMASTE .

"Onko lämpöjoogassa jotain rajoituksia?"

- Seuraavissa tapauksissa lämpöjoogaa infrapunavalossa ei suositella:

  • akuutti vamma

  • sydänsairaus

  • verenkiertohäiriöt

  • veren hyytymishäiriöt

  • turvotus

  • kasvaimet

  • raskaus