TUNTITARJONTA

Flow jooga

Eri joogalajien sekä pilateksen ja tanssin elementeistä koostuva dynaaminen harjoitus, jossa kehon liikkeet yhdistyvät virtaavasti toisiinsa hengityksen johdattamana. 

Flow jooga kehittää voimaa, liikkuvuutta ja tasapainoa sekä auttaa parantamaan kehotietoisuutta.
 

Hatha jooga

Hathajooga on joogan klassisin ja länsimaissa tunnetuin muoto. Rauhallinen ja lempeän vaikuttava hathajooga koostuu joogan perusliikkeistä, eli asanoista ja hengitysharjoituksista. Harjoituksissa korostuu oikea hengitystekniikka, kehonhallinta ja mielenrauha.

Yin jooga

Kehoa ja mieltä rauhoittava henkilökohtainen harjoitus, jossa venytetään pitkäkestoisissa asennoissa syviä sidekudoksia ja ligamentteja. Yin joogaa kutsutaan hiljaiseksi harjoitukseksi, koska se koostuu hyvin rauhallisista, lähinnä lattialla tehtävistä liikkeistä, joissa ei juurikaan käytetä lihasvoimaa. Tunnin jälkeen keho ja mieli tuntuu rentoutuneelta ja tyyneltä, joten rauhallinen Yin Jooga on erinomainen apu kiireiseen elämään, stressiin ja unettomuuteen.

Ilmajooga

Aerial joogassa eli ilmajoogassa perinteinen joogaharjoitus nostetaan osittain ilmaan, jolloin asanoiden tukena käytetään kattoon kiinnitettyä pitkää kangaslenkkiä, hammockia.

Hammockin avulla voidaan tukea vartaloa asanoissa ja tehdä siten useita vaativiakin liikkeitä turvallisesti kehon linjauksia tukien.

Lämpöjooga

Lämpöjoogassa yhdistyvät kehonhallinta, liikkuvuus, läsnäolo ja mukavantuntuinen lämpö. Infrapunalämmitteisessä joogahuoneessa lämpötila on miellyttävä 28-32 astetta. Lämmitetyssä salissa pintaverenkierto lisääntyy ja kuona-aineet lähtevät nopeammin liikkeelle ja lihakset sekä nivelet pysyvät lämpiminä koko harjoituksen ajan.

Rengastrapetsi

Rengastrapetsi, (engl. aerial hoop/lyra) on suuri renkaanmuotoinen kattoon kiinnitettävä metallinen trapetsi, jonka kanssa voidaan tehdä kuntoa vahvistavaa harjoitusta, Rengastrapetsilla temppuilu kehittää erityisesti käsien ja keskivartalon lihaksia ja kokonaisvaltaista kehonhallintaa ja liikkuuutta.

Yksityistunnit

Yoga Studio Mikkelin tiloissa on mahdollista toteuttaa myös yksityistunteja erikokoisille ryhmille sekä yksityishenkilöille toiveiden mukaisesti perinteisestä joogasta ilmajoogaan, skumppajoogaa tai rengastrapetsiin.

Polttarit, synttärit, TYKY- toiminta, pikkujoulut... Jooga sopii kaikkeen!

Please reload