STUDION OPETTAJAT

Eeva  -  Jenna   - Maria  - Taina

Jenna Joutsenjärvi-Varis

Olen Jenna Joutsenjärvi-Varis, YOGA STUDIO Mikkelin yrittäjä sekä joogaopettaja.

Ohjaan monipuolisesti eri joogatunteja kuten flow, yin&yang ja lämpöjoogatunteja, sekä ilmajoogaa että rengastrapetsia.

 

Haluan opetukseni kautta inspiroida ihmisiä löytämään mielen, kehon ja hengityksen yhteyden, hyvän olon, elinvoimaa sekä oman yksilöllisen joogapolkunsa. Tunneiltani löytää sopivasti dynaamista haastetta, mutta myös hauskuutta, iloa ja rentoutta.

 

Anna joogan tulla osaksi elämääsi ja seuraa miten se sinussa vaikuttaa. Uskon, että jokainen voi löytää joogasta elämää ammentavia oivalluksia itselleen, sillä kaikista tärkein joogaharjoitus tapahtuu 

joogastudion ja -maton ulkopuolella, omassa arjessasi.

 
1/5

Eeva Ojalehto

Olen joogaopettaja Eeva Ojalehto.

Ohjaan YOGA STUDIO Mikkelissä dynaamista hathajoogaa ja Bliss yogaa, ilmajoogaa sekä lämpöjoogaa.

Elämä on suurin intohimoni. Jooga on osa elämäntapaani myös joogamaton ulkopuolella. Jooga on opettanut minua tuntemaan kehoani paremmin ja kuuntelemaan mitä se kulloinkin tarvitsee. Hoidan kehoani lempeämmin. Olen oppinut hellittämisen ja läsnäolon taitoa.

Haluan tartuttaa elämänkipinää muillekin.

Toivon ohjaamieni tuntieni hoitavan sopivalla tavalla sinun kehoasi ja ravitsevan sieluasi. Tunneilla on salliva ilmapiiri. Olet hyväksytty ja arvokas sellaisena kuin olet.

 
1/4

Taina Kangas-Tuhkio

Olen joogaopettaja Taina Kangas-Tuhkio.

Ohjaan YOGA STUDIO Mikkelissä monipuolisesti eri tunteja, kuten ilmajoogaa, flow joogaa, GroundingYin® ja äänimaljarentoutusta.

Jooga on tuonut elämääni armollisuutta ja lempeyttä itseäni kohtaan. Uteliaisuus mielen ja kehon yhteydestä ohjaa minua kouluttautumaan jatkuvasti lisää. On tärkeää huomata kuinka oman mielen ja kehon äärelle pysähtyminen tänä hektisenä aikana on tärkeää ja voimaannuttavaa. Hengitys ja oman kehon kuunteleminen, lempeys ja ilo ovat läsnä tunneillani. 

 
1/4

Maria Talvitie

Olen joogaopettaja Maria Talvitie

Ohjaan YOGA STUDIO Mikkelissä mm. yin joogaa ja lempeää flow joogaa.

Joogatunneillani pyrin olemaan lempeästi läsnä jokaiselle, sekä koko ryhmälle. Harjoituksessa kannustan sallivasti kääntymään sisäänpäin.

Olen myös MMM, metsänhoitaja. Lähellä sydäntäni on tiede luonnon tuottamista hyvinvointivaikutuksista. Tätä tietoa yhdistän joogaopetukseeni.

Olemme osa luontoa. Tutustumalla itseemme ja ympäröivään luontoon pyrimme kohti tasapainoista hyvinvointia, kehon, mielen, sielun ja luonnon yhteyteen.

 
1/3