STUDION OPETTAJAT

Eeva  -  Jenna   - Maria  - Taina

Jenna Joutsenjärvi-Varis

Olen Jenna Joutsenjärvi-Varis, YOGA STUDIO Mikkelin yrittäjä sekä joogaopettaja.

Ohjaan flow, yin, yin&yang ja lämpöjoogatunteja, sekä ilmajoogaa että rengastrapetsia. Haluan opetukseni kautta inspiroida ihmisiä löytämään mielen, kehon ja hengityksen yhteyden, hyvän olon, elinvoimaa sekä oman yksilöllisen joogapolkunsa.

Tunneiltani löytää sopivasti dynaamista haastetta, mutta myös hauskuutta, iloa ja rentoutta. Anna joogan tulla osaksi elämääsi ja seuraa miten se sinussa vaikuttaa. Uskon, että jokainen voi löytää joogasta elämää ammentavia oivalluksia itselleen.

 
1/6

Eeva Ojalehto

Olen joogaopettaja Eeva Ojalehto.

Elämä on suurin intohimoni. Jooga on osa elämäntapaani myös joogamaton ulkopuolella. Jooga on opettanut minua tuntemaan kehoani paremmin ja kuuntelemaan mitä se kulloinkin tarvitsee. Hoidan kehoani lempeämmin. Olen oppinut hellittämisen ja läsnäolon taitoa.

Haluan tartuttaa elämänkipinää muillekin.

Ohjaan YOGA STUDIO Mikkelissä dynaamista Hathajoogaa ja Bliss yogaa, ilmajoogaa sekä lämpöjoogaa.

Toivon ohjaamieni tuntieni hoitavan sopivalla tavalla sinun kehoasi ja ravitsevan sieluasi. Tunneilla on salliva ilmapiiri. Olet hyväksytty ja arvokas sellaisena kuin olet.

 
1/4

Taina Kangas-Tuhkio

Olen joogaopettaja Taina Kangas-Tuhkio.

Ohjaan YOGA STUDIO Mikkelissä mm. ilmajoogaa, yin joogaa ja hathajoogaa sekä äänimaljarentoutusta.

Jooga on tuonut elämääni armollisuutta ja lempeyttä itseäni kohtaan. Uteliaisuus mielen ja kehon yhteydestä ohjaa minua kouluttautumaan jatkuvasti lisää. On tärkeää huomata kuinka oman mielen ja kehon äärelle pysähtyminen tänä hektisenä aikana on tärkeää ja voimaannuttavaa. Hengitys ja oman kehon kuunteleminen, lempeys ja ilo ovat läsnä tunneillani. 

 
1/4

Maria Talvitie

Olen joogaopettaja Maria Talvitie

Ohjaan YOGA STUDIO Mikkelissä mm. yin joogaa ja hathajoogaa.

Joogatunneillani pyrin olemaan lempeästi läsnä jokaiselle, sekä koko ryhmälle. Kannustan sallivasti omaan kehoon, mieleen ja sieluun tutustumiseen.

Olen myös MMK, Maatalous- ja metsätieteiden kandidaatti ja metsäekologian maisteri. Tutkin metsätalousmaiden virkistyskäyttöä, metsähyvinvoinnin tietouden ja kokemusten lisäämiseksi.

Olemme osa luontoa. Tutustumalla itseemme ja ympäröivään luontoon pyrimme kohti tasapainoista hyvinvointia, kehon, mielen, sielun ja luonnon yhteyteen.

 
1/2